LP radio România

4 ianuarie 2012

De ce ti-ai denigra proprii aparatori ?

Nu uitati indiferent de speculatii daca armata romana nu apara poporul ,astazi n-am fi  liberi !

Ci-ca zica lumea orisi-ce eu tot cred in ...oare-n ce ?

   Cine ce sa mai creada,in ziua de azi cand,poate n-o fi adevarat,dar avem senzatia ca toate categoriile sociale din Romania sunt batjocorite,de ...,cum sa le zic,fosta nomenclatura comunista care este in prezent la putere si continua sa-si bata joc de poporul roman !
   Conform proverbului ca fara foc nu iese fum, am sa distribui mai jos urmatorul,asa -i zic eu ,,manifest anti-comunist " preluat de pe un blog care dupa parerea mea ar trebuii luat in seama de care toti iubitorii de tara !

P.S.1) Este un mister cum au ajuns in Romania din nou comunistii la putere !
       2) Este un mondo mister,ma refer la puncul 1 ,si cred asta cand ma uit  la ce se intampla in Corea de Nord, iar cand Romania mai are putin pana la a reanvia totalitarismul nu cred ca nu-i poate interesa si pe cei care-i sunt aliati !

     04.01.2012                                                                    b.sirius


In atentia tuturor membrilor SCMD si nu numai

Dupa ce si-au batut joc de noi, anul trecut, transformandu-ne in beneficiari, facand tandari MAI, prostindu-ne cu false tabele si declaratii gaunoase de presa, dupa ce am primit scrisorile de felicitare ale celui mai “iubit” ministru din toate timpurile, realitatea, aceea hidoasa pe care SCMD o face cunoscuta de la jumatatea lui 2009, ni s-a infatisat la cumpana anilor 2011-2012. Valurile de “felicitari”, numite decizii de revizuire, au lovit si continua sa loveasca la fel de implacabil ca si disponibilizarile la Interne si SRI. Multi dintre amagiti s-au trezit! Multi, inca nu, dar urmeaza!
Pentru toti avem unul si acelasi mesaj: vom continua lupta in justitie, in tara si in afara, aparandu-ne natura juridica a pensiilor noastre, din care decurge totul si, de asemenea, ne vom apara imaginea constitutional, alaturi de aliatii nostri, in strada.
Ca sa-l citam pe dl. Igas, cine are “sange in instalatii” va fi alaturi de noi si de aliatii nostri din cadrul societatii civile, in fata Guvernului, pe 24 ianuarie 2012, la orele 12.00. In Unire sta Puterea! Evident, in unirea victimeleor genocidului la care suntem supusi si nu in “solidaritatea” ceruta de Guvern, a pagubitilor cu sutii, a injunghiatilor pe la spate cu proprii lor calai!
Realitatea ne obliga sa incepem 2012 asa cum am inceput 2011. Atunci am castigat batalia “recalcularii”! De noi toti depinde sa castigam si batalia “revizuirii”!
Doamne ajuta! Pe ei!...
Honor et Patria! Vae victis!
PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) Mircea DOGARU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii