LP radio România

6 noiembrie 2013

Inventiile care scutura din temelii masoneria

Generatorul de curent electric Tesla

   Voi incepe o serie de articole care au ca subiect acele inventii care daca ar fi fost puse in practica ar fi schimbat ireversibil omenirea din punct de vedere economic-unde multi ,,monstrii" economici ar fi fost faliti in ziua de azi,politic-unde multi ,,rechini" politici ar fi fost doar simpli pestisori pusi in slujba celor enumerati mai sus si social-unde omenirea in general,datorita acestor inventii ar fi existat fara grija zilei de maine si fara sa mai fie manipulata de ideea unui loc de munca,fiecare dintre noi putand fi propri nostri stapani ! Cu adevarat masoneria nu are interesul bunastarii tuturor oamenilor,interesul este acela de a subjuga si pune la treaba oamenii ca pe niste vite bine domesticite,aparand aceste secrete,in interesul bunastarii unor oameni care tin in mana economiile financiare a intregii lumi.Daca banii ar disparea cine ar mai muncii pentru ei!?

nikola tesla 300x181 Construiti va un generator Tesla si aveti electricitate pe gratis!   Schita generatorului de curent electric captat din aer este una dintre cele mai surprinzatoare inventii ale lui Nicolae Tesla, insusita de agenti FBI imediat dupa moartea sa.
   Construiti-va un generator Tesla si aveti electricitate pe gratis! 
Cei de la Wikileaks au pus mana pe documentele savantului roman Nicolae Tesla care sint tinute la secret! 
   "Secretul" incepe sa se destrame!Wikileaks a pus mana pe schita generatorului si i-a dat drumul pe Internet, iar in prezent peste 230.000 de oameni din 160 de tari experimenteaza beneficiile electricitatatii gratuite.

Soarele, combustibil inepuizabil

   Nicolae Tesla spunea ca soarele este o imensa minge de electricitate, incarcata pozitiv cu un potential de peste 200 de miliarde de volti.Pamantul este incarcat negativ, iar intre cele doua corpri ceresti se creeaza o energie cosmica, variabila de la zi la noapte, de la anotimp la anotimp, dar care este tot timpul prezenta si poate fi folosita gratuit.
tesla generator plans 300x140 Construiti va un generator Tesla si aveti electricitate pe gratis!
   Nicolae Tesla spunea ca soarele este o imensa minge de electricitate, incarcata pozitiv cu un potential de peste 200 de miliarde de volti.
tesla wireless 180x300 Construiti va un generator Tesla si aveti electricitate pe gratis!tesla old 222x300 Construiti va un generator Tesla si aveti electricitate pe gratis!
Nicolae Tesla si-a trait ultimii ani de viata intr-o camera de hotel
Pamantul este incarcat negativ, iar intre cele doua corpri ceresti se creeaza o energie cosmica, variabila de la zi la noapte, de la anotimp la anotimp, dar care este tot timpul prezenta si poate fi folosita gratuit.
Tesla gandea in termeni globali, el voia sa capteze pentru folosul omenirii uriasa cantitate de energie aflata intre ionosfera – unde se afla particulele pozitive – si pamantul incarcat negativ, un potential de 360.000 de volti.
Subminat de elita financiaraConform schitei lui, se pot construi sisteme electrice de la cativa volti, pentru incarcat telefoanele mobile sau mai puternice, care sa faca sa functioneze becuri, frigidere, chiar televizoare cu plasma, indiferent la ce altitudine ai fi, in zonele in care nu este tras curent electric. Sau un generator care sa alimenteze intreaga casa!
“Puterea electrica se afla pretutindeni in cantitati nelimitate. As putea pune in functiune toata masinaria lumii cu aceasta energie, fara sa fie nevoie de carbune, petrol, gaz sau alt combustibil”, spunea Tesla.
La 7 ianuarie 1943, Tesla a murit falit, la varsta de 86 de ani, intr-o camera a hotelului New Yorker. Primii care i-au rascolit camera au fost agentii FBI, care au sustras, cu imputernicire de la Biroul Proprietati Straine (desi Tesla era cetatean american), toate proiectele la care lucra, inclusiv „agenda neagra” in care se afla si schita generatorului de electricitate captata din eter. Toate inventiile la care lucra au ajuns la Departamentul de Razboi, care le-a trecut la „top secret”. Multe dintre „secretele disparute ale lui Tesla” si-au gasit aplicabilitate in armata americana. Asa cum se arata intr-un documentar BBC, „Maestrii ionosferei”, Nicolae Tesla a fost primul care a folosit ionosfera in scop stiintific. Lui ii datoreaza omenirea primul sistem de comunicatie wireless, primii roboti, prima telecomanda, aparate de zbor cu decolare verticala si multe altele. Macar acum, prin dezvaluirile Wikileaks, sa-i datoreze omenirea si scutirea de la plata curentului electric. S-au gasit cativa intreprinzatori care au experimentat, plecand de la schita lui Tesla, generatoare de mare putere, cat sa alimenteze o locuinta cu toata aparatura electrica si acum vand „secretul” pentru 100 de dolari.  Iar componentele unui generator care sa alimenteze gratuit o casa intreaga costa tot 100 de dolari.

   Am incercat sa gasesc planurile acestui generator  absolut gratuit:planul generatorului Tesla
   Consider ca desecretizarile trebuie puse in folosul omenirii,nu vad de ce ar trebuii perceputa o suma de bani atat timp cat si roata o alta mare inventie si atat de banala nu sa pus la dispozitia noastra in urma unei taxe.
   Mentionez ca nu garantez veridicitatea acestor planuri,iar cei care le-au pus in practica si functioneaza ii rog sa confirme in comentariile de mai jos.
   Clik pe:...planul generatorului Tesla !
                                                                                                         o.c.emilian
Bibliografie: http://www.enational.ro , http://www.mybookezzz.org (pentru downlad)

Un comentariu:

  1. cine va citi aceste rinduri poate va realiza cit de inportanti suntem noi romani pe acest pamint . suntem printre putini din lume care li sau distrus industria dar am ramas cu un motor care pina in prezent nu au reusit sa nil fure nimeni , si chiar daca il fura nu pot sa il si distruga ca avem destule construite si bine ascunse . G.A.M.F.E. PS. este un motor gravitational perpetuum care merge ,functioneaza cu ajutorul apei in sistem gravitational pe fintini si produce energie cit un hectar de panouri solare , fara a utiliza baterii, acumulatori si alte circuite de incarcare si redare de energie . deci am zis e gravitatia apei transformata din litri in kg-F.e oTEHNOLOGIE FOLOSITA DE ,CU MILIOANE DE ANI i.e.n.cu siguranta secretul acestei tehnologi era desenat pe placi de lut ars gasite pe locuri sfinte de muncitori romani care nu lea dat inportanta . dar o minte luminata le-a copiat desenele pe un caiet de schite si lea pus in aplicare . astazi sunt raspindite in romania prin diverse sate care isy produc energia rlectrica .

    RăspundețiȘtergere

Comentarii