LP radio România

9 martie 2014

Preziceri pentru 2014

 

   Adevărate sau nu,prezicerile unor oameni , unii dintre ei chiar cu o reputaţie foarte bună,ne fac deliciul unor discuţii înflăcărate în diverse prilejuri,la servici (în pauze bineânţeles ) ,pe stradă,etc...
   În acest articol încerc să prezint câteva previziuni ale unor oameni stimaţi de foarte multe categorii sociale...Sper să vă captez atenţia într-un mod interesant şi de ce nu chiar distractiv...
Isaac Asimov In anul 1964, celebrul Isaac Asimov a facut cateva previziuni incredibile pentru anul 2014 in cunoscutul ziar New York Times din Statele Unite. El a prevestit cum va fi lumea in viitor, peste 50 de ani.Asimov este cunoscut pentru numeroasele sale scrieri din domeniul s.f. , mai ales cele care se refera la roboti. El a fost atat de fascinat de stiinta si tehnologie incat intr-o zi lucrurile imaginate de el au devenit realitate.


Iată câteva din prezicerile sale pentru 2014 :
-Componente din bucatarie vor pregati mancarea automat
-Robotii nu vor fi comuni si nici foarte buni in 2014, dar ei vor exista
-Se va pune mare accent in proiectarea vehiculelor cu creier de robot
-Vom vedea persoanele cu care vorbim la telefon, asa cum le auzim. Ecranele vor putea fi folosite pentru a studia documente si fotografii si a citi carti
-In anul 2014, este foarte posibil ca populatia lumii sa atinga 6,5 miliarde de oameni, iar cea a Statelor Unite sa fie de 350 de milioane.
   Potrivit ultimelor statistici, populatia mondiala era de 7.137.937.851 de locuitori, iar cea a SUA de 317.305.544. E de-a dreptul uimitor cum a putut sa prevada Asimov aceste numere! 
   Esperanza Gracia Clarvăzătoarea expertă în numerologie, spune că anul 2014 stă sub semnul numărului magic 7, care atrage norocul. Această cifră prevesteşte împliniri, reconcilieri şi este de bun augur pentru noi începuturi și justifică puterea acestui număr prin faptul că sunt 7 planete, săptămâna are 7 zile, iar curcubeul are 7 culori.
   Să vedem ce previziuni sunt pentru 2014 în viyiunea ei dar şi a altor colegi de breaslă...
-2014, criză profundă, dar bunătatea va triumfa
-Harta lumii se va schimba în 2014 
-Ce țară va câștiga CM din Brazilia...Astfel, specialista braziliană în tarot Marcia Fernándes afirmă cu tărie că trofeul va reveni Germaniei, în timp ce o compatrioată a sa, Serena Salgado, este mai puțin pesimistă, deoarece susține  că Brazilia are unele posibilităţi de a dobândi râvnitul titlu de campioană a lumii.
   
Arsenie Boca Este de stiut ca toate proorociile atribuite Parintelui Arsenie Boca - nu numai cele incluse in selectia de aici, pe care le-am socotit cele mai credibile – provin nu din scrierile sale, ci din relatari ale unor martori/ ucenici, iar validitatea sau veridicitatea lor este strict in functie de fidelitatea cu care acestia au transmis marturiile lor. Le-am exclus pe cele care apartineau din start unor surse indoielnice sau cu iz neortodox (gen Radu Cinamar, scriitor de factura New Age, sau altele privitoare la Bucuresti- Noul Ierusalim). Nadajduim totusi ca cele de fata, certificate si de clerici care sunt urmasi duhovnicesti ai parintelui Arsenie, reprezinta marturii autentice si, in orice caz, avertismente si povatuiri de folos sufletelor noastre.
-Mai, hai sa-ti spun tie ceva, ca stiu ca tu nu ma spui la nimeni”. Si continua: „Hai, sa-ti spun cum se va descotorosi Romania de comunism. Toate celelalte tari comuniste vor face pasnic trecerea de putere de la comunism la capitalism – ca si cand dai camasa de pe tine si iei alta camasa – numai Romania va face trecerea prin varsare de sange si vor muri multi”.Da, ma, asta. Si voi muri si eu, cu vreo 3 saptamani inaintea lui”.
- „Mai, sa stiti ca multi vor pleca din tara, dar putini se vor intoarce. Va veni vremea cand ar dori sa se intoarca si n-or mai putea, caci Romania va fi inconjurata de flacari” 
-Ne-a mai spus ca o sa ne pasca un mare cutremur si blocurile din Bucuresti vor ajunge ca si cutiile de chibrituri.
- Odata mi-a zis ca, intr-o noapte, catre ziua, ne vor ocupa trei tari: Ungaria, Bulgaria si Rusia. Atunci eu am zis: „Ungurii or sa ne ocupe pe noi?”, iar el mi-a spus: „Si pe cei ce ne vor ocupa va veni ploaie de foc”. ( Ţinând cont de evenimentele din Ucraina ,ceva mă face să cad pe gânduri...),(n.a) 

Părintele Justin Pârvu  Vin vremuri grele pentru omenire, sau cel puţin aşa anunţă ultima profeţie a părintelui Iustin Pârvu, făcută cu puţin timp înainte de a muri, potrivit România TV. Cuvintele i-au înfiorat pe cei care le-au auzit.Cu cinci zile înainte de a muri, părintele Iustin Pârvu a făcut o profeţie sumbră. "Mai sunt 12 luni de libertate şi apoi vine urgie!". Asta le-a spus părintele celor veniţi în acea zi să-l vadă şi să-i ceară cuvânt de îndrumare pentru vremurile ce urmau să vină.Unul dintre cei mai mari duhovnici ai neamului românesc, părintele Iustin vorbea încă din timpul vieţii despre vremurile tulburi care vor veni."Nu trebuie să ne înspăimântăm că vine sfârşitul. Sunt vremuri foarte grele. Păstorul poate să te vândă, poate să te trădeze, poate să te dea chiar lui Satana. Hristos a dat pentru noi, acum trebuie să dăm şi noi picătura de sânge", a spus părintele Iustin Pârvu.
   Părintele Iustin Pârvu a militat în timpul vieţii pentru libertate spirituală şi a criticat documentele de identitate cu CIP."CIP înseamnă sclav. Tu nu mai trăieşti, nu mai eşti al tău. Eşti robul celui care te conduce. Criza aceasta nu este altceva decât judecata lui Dumnezeu, judecata faptelor noastre", a mai spus părintele Iustin Pârvu.
   Părintele Iustin avea răspunsuri pentru multe din marile probleme ale românilor şi credea cu tărie în puterea spiritualităţii noastre.
   Dar creştinismul şi valoarea nu constă în valoarea dolarului, nici a bogăţiei, nici a luxului. Stema noastră, vulturul de fier cu crucea în cioc simbolizează planurile şi idealurile naţiei noastre care duce înspre Înviere. Dumnezeu să vă călăuzească!", a mai spus acesta.
   Simbol al credinţei, părintele Iustin Pârvu a murit pe 16 iunie, la vârsta de 94 de ani.

   Nu sunt un clar-văzător dar încerc să găsesc adevărul de-o parte sau de alta a ,,baricadei".Nu ştiu dacă mă ajută sau nu în viaţa de zi cu zi şi ştiu sigur că sunt până în străfundul sufletului meu  adeptul teoriei de a crede dupa ce cercetez şi nu invers.Lumina interioară vine din căutarea răspunsurilor,altfel rămânem în întunericul sufletului într-o nevinovată fericire înconjuraţi de lumina Raiului fără să vedem acestă lumină şi să ne bucurăm de ea...Adam a gustat din măr şi ne-a alungat din Rai pentru a ne bucura de lumina Pământului.Pe asta cel puţin o vedem...Ce este după ce nu o să mai fim? (Nota autorului)

                                                                                         09.03.2014                            o.c.emilian
Bibliografie: http://www.ziarulatac.ro
                        http://www.razbointrucuvant.ro
                        http://www.dcnews.ro
                  http://www.ziare.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii