LP radio România

24 ianuarie 2012

Misterul dictatorilor romani ...

  Paranoicii cred ca doar ei au dreptate


   Iar cei mai vinovati sunt cei care-i sunt alaturi si nu idraznesc sa-i prezinte realitatea,iar in cel mai rau caz sa-l interneze intr-un  spital de specialitate,daca se poate in unul care nu a fost inca desfiintat !

 Este un adevarat mister faptul ca aproape a a inceput sa fie o regula ca din cand in cand,dupa cati-va ani de liniste,Romania sa beneficieze de cate un dictator,iar acum este mai dureros ca oricand,pentru ca dictatorul din prezent a fost ales in mod democratic ! Cum este posibil asa ceva !?

   As dori sa dau cateva explicatii,asa dupa mintea mea,mai mult preocupata de paranormal decat de viata politica dar care usor, usor,din cauza dezastrului in care au dus Romania si ma refer aici la presedintele ei si la actualul guvern,care in mod absolut ciudat,misterios,se lauda cu reusitele lor pe plan international,pe care eu nu prea le inteleg,dar sa admitem ca asa o fi,in schimb pe plan intern nu vad nici-o reusita,ba mai mult vad si chiar pe propria-mi piele o simpt,ca suntem un popor chinuit de niste conducatori habauci,asta ar fi o explicatie,tirani,asta ar fi a doua explicatie,paranoici,asta ar fi a treia explicatie,mafioti-a patra si in sfarsit poate toate la un loc ! Altfel nu-mi explic de ce ar dorii acesti distrugatori ale tuturor categoriilor sociale din Romania sa se tine si cu dintii de putere decat pentru a proteja anumite interese atat cat se mai poate,pentru a-si pune la punct pana la cel mai mic detaliu o posibila actiune de salvare, a lor ,personal a lor, si nu a poporului roman care iata in al -12-lea ceas se pare ca sa trezit  si nu-i mai suporta pe acesti tirani ironici si zemflemisti ! Culmea ipocriziei lor este ca poporul a suportat cu mandrie nationala toate privatiunile la care ne-au supus , sau poate chiar si atunci cad au aratat acest lucru de fapt si-au batut joc de noi citez : ,,...multumesc poporului roman ca este alaturi de noi in aceste vremuri grele..." ,aste sunt cu aproximatie,cuvintele presedintelui Basescu dar si ale prim ministrului Emil Boc !

   Parerea mea este ca actuala putere continua sa-si bata joc de poporul roman prin insa-si faptul ca mai stau la putere,iar daca au cat de putin respect fata de acest popor chinuit de politicienii sai acum mai mult ca nici o data,ar trebuii sa-si de-a demisia in ,,bloc" cat mai repede posibil si ar fi bine si pentru ei deoarece ar putea iesii cu fata curata,cat de cat,iar istoria s-ar putea sa nu ramana cu stampila pusa pe fruntile lor ,drept mai tirani decat comunismul,sau mai dictator decat Ceausescu! Cred ca inca nu este prea tarziu pentru a pleca cat de cat demni,mai ales dupa toate umilintele pe are le-au indurat romanii sub conducerea lor ! Cel putin dupa ce le-au luat romanilor, prin furt si abuz ,,pusca si cureaua lata..." vor pleca cu ce au luat,asata daca nu cumva vor trebuii sa dea socoteala !

        24.01.2012                                                                             b.sirius

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii