LP radio România

5 septembrie 2011

Mister Romanesc Total !!!


Am intâlnit o chestie foarte ciudata ! OTV,, tebeliziunea poporului "a prezis  ,,sfarsitul lumii ! " . Dar nu ca și în filmul ,,2012" ! de data asta e vorba de comeata lui ,, Ion Luca Caragiale " ! M-am infricoșat rău de tot.Părea atât de oficial încât azi am cautat știrile serioase pe net ,tv, ! Nici vorbă de conspirația ,,asta mondială !".Ba mai mult m-am misteriorizat rău de tot cand l-am văzut pe ,,Base" la alt post de tembeliziune vorbind apocaliptic cum vezi doamne o să supravețuim dacă ne austerizăm în continuare ! ...Să vezi că am adormit la volan,m-am gândit ,am visat și totul este ireal ! In realitate am adormit cu așa zisul ,,malpraxis al lui ,,basescu". ,,b"-că nu-l mai respect de mult,și visez urât ! Ăsta-i prostovan ca la ,,Carajiale ",zic eu,doar dacă nu are vre-o creangă ruptă în creierașul ăla mic... ! Fie vorba între noi că-i cel mai urât și cel mai neprezentabil, cel mai nediplomat si ,,bombalâu președinte pe care românașii l-au votat din toate timpurile !
    Da să vezi surpriză când m-am trezit din cauza noptierei de care mi-am lovit mâna dreaptă ! Am adormit ,,pe știri" și m-am trezit ,,pe știri" iar după cum mi-am dat pe seamă coșmarul a devenit realitate !
 Nu comeata era problema ci basescuțu care vorbise serios!
    Asta-i prost !Mi-am zis,in sinea mea ,dar cum nu mi-am zis prima oară,am ajuns să cred ca un handicapat a ajuns președinte de țara! ,,Trăiască familia lui bine ..."
 Băi handicapatule,sunt țări mai dezvoltate ca Romania noastră,care și-au sacrificat economia pentru bunăstarea poporului si tu mai bețivan rupt de realitate ne stropești în imbecilitatea inconștienței tale cu vorbe care mai târziu s-ar putea nu sa te,, linseze politic" pe tine ,ci pe toata familia ta ?!
 Dar ești la putere acum si abuzezi...

                                                                                  Black Sirius

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii