LP radio România

20 august 2011

Fortarea destinului

  ....Sau inselarea de sine....!

Sunt oameni care in general fortati de imprejurari sau doar ca o simpla meteahna,in virtutea ,,inertiei",incearca sa-si faca favorabila sorta ! Unii aleg calea cea grea si prin munca asidua si fara sa se placa isi accepta soarta pana cand in cele din urma munca le aduce rezultatele  atat de dorite,dar cinstite,iar acestea nu pot fi luate sau contestate de nimeni ! Altii aleg calea cea usoara incercand sa sara peste randul normal,prin tot felul de smecherii,umilindu-si chiar personalitatea in fata superiorilor,placandu-si felul de a fi si continuand sa-si insele colegii de multe ori chiar superiorii,iar in cele din urma sa-si atinga telul propus ! Dar va fi de durata,sau se va gasii intotdeauna cineva mai smecher decat el  sa-l de-a jos de acolo de unde a urcat !
  Oamenii au probleme ,unele mai mari sau mai mici decat a altora dar absolut intotdeauna,, problema ta "este mai mare decat a restului lumii ! Atata timp cat crezi asta dar nu incerci sa-i incurci pe altii cum ar de exemplu ,,un liber" la servici inainte de ati venii randul doar pentru ca ai anuntat colegii si sefii cu trei zile inainte ca vrei acel ,,liber" fara sa te gandesti ca acelui coleg care-i venea randul de drept poate avea si el o problema dar astepta fara sa se planga ,dar rabda in sinea lui si nu spune nimic !

 Eu zic ca nu poti schimpa ,,mersul lucrurilor" lasate de Dumnezeu pe Pamant ,iar Acesta cand bate nu bate cu bota" iar de ce ti-e scris nu poti fugii la nesfarsit,asa cum de ce-ti doresti fara sa ti-se cuvina ,nu poti pizmuii la nesfarsit !
 Gandestete ca o data poti fugii de destin,dar acesta din urma repara singur greseala pe care-o faci tu,iar cand te ajunge din urma,te loveste tare si cu sete !
 Este un mister cum de- se intampla intocmai cum am spus pentru ca ,,...misterioase sunt caile Domnului..."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii