LP radio România

8 decembrie 2015

Înapoi în viitor... E.O. 2015


Înapoi în viitorul băsist...

     Emilian Oniciuc-08.12.2015

„Înfrupta, verb

Sinonime: a mânca, a se îndulci; a trage beneficii, a profita, a beneficia, a câştiga.”

   
     „Dacian Julien Cioloș (n. 27 iulie 1969, Zalău, România) este un inginer agronom, prim ministru al României din 17 noiembrie 2015. Anterior, el a ocupat funcția de comisar european pentru domeniul agriculturii în cadrul Comisiei Europene între 2010–2014.”
                                                       Sursa: Wikipedia

     Stau și mă întreb dacă sunt tâmpit sau sunt pe cale să devin unul...Ieri mai toate canalele de știri media, anunțau că tehnocratul number one din România, continuă politica băsistă de austeritate cu tăieri salariale și pensii diminuate...Ba mai mult ar crește și perioada de pensionare de la 25 de ani la 35 de ani de muncă silnică în societatea PDL-istă, subdezvoltat românească.
     Nu am greșit când am spus PDL-istă deoarece se vede și se miroase bâșina puturoasă a PNL-ului format 80% din fruntașii PDL-iști, puși pe căpătuială, acum dacă tot au prins un pic din cioloș, pardon...din ciolăneală...Da de unde ciolan dacă ciorba este în altă parte sau nu mai există de loc...Ce este de făcut și-au spus cioloșiștii...? Mărim vârsta de pensionare pentru că tineretul pleacă pe rupte din România și numai cu pensionari activi reușim să mai aducem ceva la buget, buget de unde poate reușim să ne înfruptăm...
     Dragă Cioloș, nu vei reușii să te pui pe căpătuială, transformându-ne pe noi, populația acestei țări în zombii buni de lucru până la vârsta de 80 de ani...Aaa... nu ai spus 80 de ani? Totuși nu știu de ce am senzația că urmează s-o spui... Poate din cauză că ești tehnocrat?Părerea mea este că ar fi bine să rămâi într-o nu știu ce comisie europeană pentru agricultură, decât să distrugi o națiune pe care nu prea o iubești...altfel nu-mi explic de ce te bagi în seamă, neîntrebat nici de U.E. nici de F.M.I.!Ce vrei să demonstrezi domnule Cioloș?Poate dorești să mai împrumuți niște euro de la F.M.I., cu rambursarea lor pe spinarea acestui popor și așa destul de gârbovit de măreții tăi înaintași Băsescu, Boc și madam Udrea?
     Stau și mă întreb dacă sunt tâmpit sau sunt pe cale să devin unul...Oare mă voi bucura măcar de câteva zile dintr-o binemeritată viitoare pensionare sau acest cuvânt:„pensionar” va dispărea și din dicționarul limbii române?

   Emilian Oniciuc-08.12.2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii