2 februarie 2021

Fosta iubită de o visezi

       
vise

Dacă visezi că ați făcut dragoste poate fi un semnal de atenție în legătură cu partenera dumneavoastră actuală. Poate o să vi se pară ciudat dacă mâine se va oferii să ducă ea sacul menajer cu gunoi. Poate ar fi bine să vă urmăriți discret perechea dar nu vă uitați pe furiș în telefonul ei deoarece pe lângă divorțul iminent puteți avea parte și de un nefericit dosar penal.
        Acest vis mai poate fi și o avertizare că în curând un scandal sau o ceartă se va instala în familia dumneavoastră!
        Dacă în vis nu ai făcut dragoste cu fosta iubită acest lucru nu reprezintă decât frustările subconștientului legate de fostele iubiri în comparație cu actuala iubire! Este timpul să ieșiți la ,,o bere" cu prietenii dumneavoastră și de ce nu, și(sau) cu prietenele partenerei actuale. Nu vă uitați masca acasă și să aveți și o rezervă de bani pentru prezervativele pe care cu siguranță le găsiți la farmacia non-stop din cartierul vecin... Totuși să aveți băgare de seamă înainte de a intra în farmacie deoarece este posibil să vă întâlniți cu actuala iubită însoțită de prietenul tău cel mai bun!
        În fine acest vis mai poate reprezenta și faptul că regretați perioada când erați izolați la domiciliu și vă e dor să vă scrieți ,,Declarația pe propria răspundere" din timpul pandemiei
de Covid-19, de modul cu adevărat creator și fantastic de care ați dat dovadă în conceperea acestor declarații.
        Cred că este timpul să deveniți un blogger azuriu de Facebook renumit! Cine știe poate într-o zi o să adunați materialul publicat online într-o carte tipărită spre bucuria editorilor și dezamăgirea eforturilor financiare și sufletești în care ați investit cu atâta pasiune...
        Puteți visa în continuare dar interpretarea visului este că nimeni nu va fi interesat de cartea dumneavoastră personală de autor!

50% pamflet+50% realitate=interpretare vis

Emilian Oniciuc-02.02.2021
Sursa foto: Pinterest

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariu