LP radio România

15 ianuarie 2014

Chiar sunt printre noi?

Extratereştrii printre noi chiar la nivel înalt...

   Teorii conspiraţioniste despre acest subiect au existat şi vor mai exista ,nu se vor oprii nici dacă s-ar confima prin deconspirarea şi ieşirea la ,,lumină"a opiniei publice.
   Cea mai recentă  şi extraordinară teorie care face mare vâlvă pe internet este originea extraterestră a preşedintelui american Barak Obama ! Aşa zise dovezi aduse de pasionaţii de conspiraţii  în sprijinul acestei teorii o reprezinta diversele imagini video ale preşedintelui american aflat în prezenţa unor persoane reptiliene.

 Se pare că aceşti reptilieni nu îşi pot menţine forma umană mult timp şi uşoare trăsături reptiliene par să iasă în evidenţă... Chiar Barak Obama este suspectat a fi reptilian,în urma unor analize fotografice ale feţei .În spatele acestei poveşti s-ar afla chiar ,,iluminattii"care ar fi în strânsă legătură cu extratereştrii iar reptilienii nu sunt altceva decât o modificare genetică a ADN-ului uman în combinaţie cu cel reptilian.În media internaţională de profil se vorbeşte chiar de o aşa zisă păstrare a ,,liniei genetice" a celor ,,aleşi" prin consagvinizare.În urma imaginilor de pe net ,Casa Alba dezminte că ar fi extratereştrii printre gărzile de corp.
   Vizualizaţi  video clipurile de mai jos şi judecaţi singuri dacă este plauzibilă această teorie,sau pur şi simplu nu vă trezeşte decât un zâmbet conspiraţionist pe faţă sau poate doar un zâmbet reptilian...


                                                                              o.c.emilian                        15.01.2014

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii