LP radio România

10 ianuarie 2014

Invenţiile care scutură din temelii masoneria 2

Savanţii, un spin în coastele masonilor...

   Progresul omenirii a fost înfrânat de puteri oculte.Masoneria este aşa zisa ,,breasla a mesereaşilor"care încă de la înfiinţarea sa a dorit iniţial să-şi păstreze secretele muncii lor.Era un lucru bun,zic eu, ceva asemănator cu ,,drepturile de autor" din ziua de azi.Pe parcurs s-a transformat însă într-o societate ocultă şi după părerea mea,au urmat dictonul:,,...cei ce nu sunt cu noi sunt împotriva noastră...".Pe parcursul istoriei au reuşit să atraga membrii din rândul oamenilor de stiinţă,savanţi şi oameni de cultură valoroşi tocmai pentru a nu pune la dispozitia întregii omeneri invenţii care ar fi dus la nulitate o societate masonică cu scopul unic de a prospera doar o mână de oameni,elitele financiare, în timp ce noi ,,consumatorii" dar şi ,,mâna de lucru" fără de care  nu se pot lipsii,suntem beneficiarii a ceea ce doar ei pot controla...
   Prezint în acest articol câteva personalitâti care nu au dansat aşa cum au vrut masonii şi au avut mari dificultăţi iar decesul lor prematur pare destul de suspect.

 
James Clark Maxwell James 
CJames Clark Maxwell s-a născut la 13 noiembrie 1831, în anul în care Faraday a descoperit fenomenul şi legile inducţiei. La maturitate Maxwell s-a acoperit de glorie cu lucrări teoretice strâns legate de studiul matematic al fenomenului descoperit de Faraday.
l   Având existenţa asigurată de averea familiei, la sfârşitul anilor de şcolarizare activează o scurtă perioadă de timp ca cercetător independent, apoi predă un curs de hidrostatică şi optică la Trinity College, după care preia catedra de filozofie naturală la Marischal College (din Aberdeen). Intre anii 1860 şi 1868 deţine catedra de fizică şi astronomie de la cunoscutul King's College, din Londra. Este o perioadă de muncă intensă, rodnică, cu rezultate remarcabile. Totuşi Maxwell nu este mulţumit, drept pentru care părăseşte învăţământul, retrăgându-se la proprietatea moştenită, unde definitivează lucrarea "Electricitate şi magnetism". Activitatea lui Maxwell s-a desfăşurat într-un ritm susţinut, în domenii variate ale fizicii. Teoriile sale, cărora nu a avut timp în scurta-i viaţă, să le pună la punct o bază experimentală corespunzătoare, au fost confirmate pe deplin de lucrările urmaşilor (ca exemplu : existenţa undelor electromagnetice a fost confirmată de către H. Hertz).
   "Ecuaţiile lui Maxwell reprezintă o formulare sintetică a legilor 
fundamentale ale electricităţii şi magnetismului. Ele au rezistat remarcabil de 
bine testului vremii. Deşi au fost reinterpretate pentru a corespunde teoriei 
cuantice şi a ţine seamă de electroni, ele continuă să fie indispensabile. 
Fizicienii moderni care se ocupă de fizica teoretică nu ştiu ce înseamnă 422 BIOGRAFII 
respectul faţă de personalităţi şi cu atât mai puţin faţă de teoriile lor, dar până 
şi aceşti teoreticieni ezită să se atingă de ecuaţiile lui Maxwell" (G. Thomson). 
Maxwell a murit înainte de a împlini 48 de ani.
   
Heinrich Hertz
   La 22 februarie 1857 familia avocatului dr. Gustav Hertz din Hamburg a înregistrat un eveniment fericit : naşterea primului copil, Heinrich. Jurist distins, tatăl a întrevăzut în noul născut un continuator al meseriei sale, care-i asigurase o bună reputaţie şi chiar, la un moment dat, alegerea sa ca senator. Mama nutrea cam aceleaşi gânduri şi a încercat să călăuzească paşii copilului către studiul 
limbilor străine şi al artelor plastice. Copilul a fost - însă - de altă părere, din fericire pentru fizică, pentru progresul ştiinţific. Studiile strălucite ale tânărului fizician, doctoratul acordat cu laudelecomisiei examinatoare, au atras atenţia profesorului Helmholtz care, după 
obţinerea doctoratului, i-a încredinţat lui Hertz funcţia de asistent. În anul 1883 a început un curs de fizică - matematică la Universitatea din Kiel, aşezământ academic modest, cu puţini studenţi.     Munca în acest oraş nu i-a adus satisfacţii. Işi ţinea lecţiile în săli aproape goale, îl supăra lipsa unui laborator - pe care a căutat s-o suplinească organizându-şi un laborator particular, modest, care nu-i îngăduia să atace problemele care îl preocupau. A reuşit să se desprindă de această ambianţă favorabilă abia în 1885, când a trecut la Universitatea din Karlsruhe, oraşul marilor sale realizări, unde putea să-şi sprijine prelegerile pe experimente şi să-şi continue cercetările. Pentru prima oară după aproape doi ani păşea într-un laborator comparabil cu acela pe care îl pregătise odată cu Berlinul. In 1886, încurajat de Helmholtz, a confirmat experimental ecuaţiile lui Maxwell. Incepând din anul 1888 Hertz şi-a continuat activitatea ca profesor de fizică şi cercetător în laboratorul Universităţii din Bonn. Din nefericire o boală necruţătoare a oaselor şi-a făcut apariţia în forme din ce în ce mai supărătoare. Luptând cu dureri atroce şi-a continuat prelegerile până în decembrie 1893. La 1 ianuarie 1894 boala a triumfat, curmând o existenţă plină de promisiuni.
Nu împlinise 37 de ani. 
   
 Nikola Tesla
Nikola Tesla s-a născut la Smiljan, provincia Lika din Croaţia. A urmat cursurile Scolii Politehnice din Gratz, unde a studiat fizica, matematica şi mecanica. In ciuda faptului că Tesla era un student cu performanţe foarte bune, în 1877 părăseşte şcoala din motive financiare. El îşi continuă studiile la Praga, unde în 1881 se angajează la prietenul său Theodor Puscas, alături de care pune în funcţiune prima centrală telefonică din Budapesta, cu tehnologia lui Thomas Edison. In timpul petrecut la Budapesta descoperă fenomenul de câmp electric învârtitor (1882) şi curentul alternativ trifazat, invenţii pe care le va prezenta Institutului American de Inginerie Electrică. In 1884 inventează alternatorul electric. De la Budapesta Nikola Tesla merge la Paris, unde este recomandat de către Theodor Puscas lui Thomas Alva Edison drept fiind un real talent. Ajunge la New York, unde va lucra în laboratoarele din Menlo Park. Tesla îi împărtăşeşte conceptul curentului trifazat lui Edison, dar acesta îl respinge, paradigma acestuia fiind curentul continuu. Acest diferend - împreună cu altele - au condus la o inevitabilă rupere a relaţiilor dintre cei doi. In 1888 inventează un motor inductiv pentru curentul alternativ. In 1891 Tesla stabileşte o colaborare cu magnatul industrial George Westinghouse, care îi finanţează proiectele ; astfel reuşeşte să-şi continue cercetările în ceea ce priveşte curentul alternativ. In această perioadă pune în funcţiune primul generator de curent alternativ trifazat, amplasat la cascada Niagara. Din acel moment industria producătoare de curent electric a cunoscut o revoluţie uimitoare, sistemele electrice din întreaga lume începând să se dezvolte pe baza tehnologiei lui Tesla. In 1889 părăseşte compania lui Westinghouse pentru a-şi deschide propriul laborator şi compania sa "Tesla Electric" pe South Fifth Avenue, deschizându-şi propria lume a electro-tehnologiei. Aici se dedică studiului frecvenţelor înalte, făcând experienţe dintre cele mai ciudate (fulgere) şi atrăgând atenţia publicului. In presa americană Tesla devenise un adevărat personaj ! S-a afirmat despre el - la un moment dat - că ar veni de pe planeta Venus. In 1891 inventează bobina Tesla, care produce o tensiune ridicată la frecvenţă înaltă. În anul 1893, la Expoziţia Mondială de la Chicago Tesla face o demonstraţie a efectelor curentului alternativ la frecvenţe înalte. La 24 februarie 1893, la "Franklin Institute" din Philadelphia prezintă planurile unui sistem de transmisie a informaţiei fără ajutorul vreunui cablu conductor ci prin aer - cu ajutorul unei antene şi al unui circuit oscilant (predecesorul radioului, al cărui brevet de invenţie îi aparţine). 
La 13 martie 1895 laboratorul lui Tesla cade pradă unui  consecinţe devastatoare, în care toate notele şi aparatele sale sunt distruse .
   După cum se spune, Tesla avea o memorie "de elefant". La vârsta de 17 ani construia tot felul de dispozitive ale căror proiecte se aflau în mintea lui, reuşind să le memoreze până în cele mai mici detalii. El însuşi afirma într-o carte de-a sa "My invention" (Zagreb 1977) : "Fiecare dispozitiv inventat a funcţionat exact cum mi l-am proiectat în minte, iar experimentul a funcţionat 
conform planului. In douăzeci de ani nu a existat nici o excepţie." Profitând de generosul suport al sindicatului bancar John Pierpond Morgan, Tesla învinge dificultăţile financiare foarte repede şi are ocazia să-şi dezvolte două dintre invenţiile sale care au revoluţionat sistemul comunicaţional 
pe calea undelor (2 septembrie 1897). Pentru a-şi valida invenţiile, va face o demonstraţie (pe data de 1 iulie 1898) în faţa comisiei de brevetare, sub titlul "Un dispozitiv de control la distanţă, fără fir, a unei bărci sau a unui vehicul". Acest pricipiu al controlului la distanţă cu ajutorul unei telecomenzi .
    Descoperirea undelor electromagnetice a avut ca urmare descoperirea radarului, într-o formă mai primitivă. El a descoperit şi efectele terapeutice ale undelor electromagnetice. 
   Acest om a îmbogătit sensul cuvântului electricitate, găsindu-i aplicaţii diverse : lumina, comunicarea, comanda la distanţă, etc. Visul lui a fost ca fiecare om să poată dispune de puterea dată de energia electrică în mod liber, fără nici un fel de taxe. 
   Datorită crahului bursier din New York (1903) Morgan îşi retrage finanţarea, temându-se că Tesla nu mai poate fi controlat. 
   Tesla şi cu "colegii" săi de destin au executat un pas înainte. Oamenii de ştiinţă ai zilelor noastre sunt abia la începutul erei moderne, în care direcţia este precis stabilită dar în care capătul nu se vede. 
   Moare în 1943. In ciuda realizărilor, nu a obţinut niciodată premiul Nobel.

   Mai sunt oameni deosebiţi ,genii indiscutabile,care au adus contribuţii imense progresului omenirii iar dacă nu i-am amintit aici este datorită faptului că personal îi suspectez a fi masoni sau în relaţii cu masonii.
   O să continui seria acestur articole şi cu alte descoperiri ascunse în dosare prafuite,si genii de care poate nici nu aţi auzit.Până atunci urmariţi mai jos un documentar care vă pune pe gânduri...

Marturiile unui francmason de gradul 33


                                                Black Sirius                               10.01.2014
Sursa bibliografică:http://www.physics.pub.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii