LP radio România

7 februarie 2014

Invenţiile care scutură din temelii masoneria-3


Edwin Gray

   Acest articol este dedicat unui continuator al revoluţionarului inventator Nicolas Tesla ,care prin invenţiile şi inovaţiile sale a pus pe jar masoneria.Din păcate nici el nu a scăpat de ,,ochiul magic" din fruntea piramidei ce se găseşte simbolizat pe dolarul american...,,Noua Ordine Mondială" putea fi dată peste cap!
   Revin cu aşa zisa idee conspiraţionistă ,personal o susţin,precum că noi muritorii de rând nu avem dreptul la ,,cunoaştere" şi la tot ceea ce reprezintă progresul tehnologic care pus la dispoziţia noastră ar duce la faliment marile corporaţii industriale şi financiare în spatele cărora se află tocmai cei care manipulează soarta omenirii din diverse loje masonice,sau de ce nu a celui care conduce aceste loje.Ar putea fi chiar Antihristul?

   Sunt sigur că mulţi dintre dumneavoastră nici nu aţi auzit de Edwin Gray,şi asemeni lui probabil că mai sunt şi alţi pioneri în promovarea resurselor absolut gratuite,dar ochiul magic are grijă să-i reducă la tăcere şi invenţiile lor să fie discreditate.


    Edwin Gray sa născut în Washington , DC, în 1925 . El a fost unul din cei 14 copii . La vârsta de unsprezece ani , a devenit interesat în domenii emergente de electronice , atunci când  a urmarit unele dintre primele demonstrații de radar primitiv ce au fost testate peste râul Potomac .  A plecat de acasă la 15 ani și s-a alăturat armatei S.U.A. unde fregventează școala lor de inginerie avansată  . A fost înrolat în Marină și a servit  trei ani la datorie în lupta din Pacific .După război , el a lucrat ca mecanic și -a continuat studiile în electro - magnetism . În 1958 a avut prima  Association ( EMA ), modelul electric cu motor magnetic care rulează în 1961 . Al treilea prototip  EMA a fost testat cu succes de 32 zile drept înainte de a fi fost dezmembrat pentru analize . Cu acest raport în mână , Gray început să caute finanțare serioasă . După ce a fost refuzat de fiecare grup major de capital pe profit , a format propriul parteneriat Limited în 1971 . Până la începutul anului 1973 , EVGray Enterprises , Inc a avut un birou în Van Nuys , California , sute de investitori privați și  un nou  prototip de motor EMA . Ed Gray a primit , de asemenea, un " Certificat de Merit" de la Ronald Reagan.
    Primul său brevet SUA , cu privire la proiectarea motorului , a fost emis în iunie 1975  și până în februarie 1976, Gray a fost nominalizat pentru " Inventatorul anului " pentru  descoperirea și dovedirea unei noi forme de energie electrica ", de către Asociația Los Angeles Brevete Avocati . În ciuda acestui sprijin , Gray a păstrat un profil mult mai mic după această dată . La sfarsitul anilor 1970 , Zetech , Inc a achizitionat tehnologie Gray și EVGray Companii a încetat să mai existe. 
   La începutul anilor 1980 , Gray a oferit Guvernul SUA tehnologia sa pentru a spori programul SDI lui Reagan . De fapt, el a scris scrisori pentru fiecare membru al Congresului , atât senatorii și reprezentanții , precum și președinte , vicepreședinte , și fiecare membru al Cabinetului . Remarcabil , ca răspuns la această campanie  , Gray nu a primit un singur răspuns sau chiar o confirmare !La inceputul anilor 1980 , Gray a trăit în Idaho , unde a scris și i-au fost acordate altei două brevetele SUA . In 1986 , el a avut o facilitate în Grand Prairie , Texas , unde au fost construite o serie de noi motoare prototip EMA . 
   Edwin V. Gray a murit la magazinul său în Sparks , Nevada , în luna aprilie , 1989 , în circumstanțe misterioase, la vârsta 64 de ani .
   Prezint mai jos o serie de mărturii ,regăsite în presa americană, rezultate din cercetările şi traducerile ulterioare ale lui  Lovendal ,căruia îi mulţumesc din suflet pentru acceptul de preluare a informaţiilor de mai jos din articolul :,,Suprimarea celei mai mari invenţii a omenirii: motorul fără combustibil al lui Edwin Gray. Guvernul american elimină toate tehnologiile cu “energie liberă” la comanda Ocultei Mondiale!" Atenţie,informaţiile de mai jos nu pot fi preluate şi nu pot fi făcute publice în alte surse media.Pentru mai multe detalii accesaţi:http://www.lovendal.ro

                                                                             o.c.emilian                   07.02.2014
   
   Am găsit un articol din 1973 (deci acum 40 de ani) publicat în “National Tattler”. Articolul se intitulează “Un bărbat a creat un motor care nu consumă niciun combustibil. Invenţia care ar putea schimba istoria până în 1984″. Este vorba de Edwin Gray, un om care avea la data scrierii articolului 48 de ani. Aşadar, un dispozitiv de energie liberă! Dar, precum se ştie, Oculta Mondială s-ar opune unor asemenea dispozitive, căci ea vrea ca noi, oamenii obişnuiţi, să rămânem sclavii industriei energetico-petroliere. Aşadar, înainte de a citi articolul în întregime, mi-am dat seama că această invenţie revoluţionară, chiar dacă s-ar fi făcut, ea a rămas în seifurile ascunse ale instituţiilor guvernamentale.
 “Un inventator din California a găsit o cale prin care să se creeze energie electrică nelimitată, fără a se folosi combustibili, acest lucru fiind potenţial cea mai mare descoperire din istoria umanităţii. Edwin Gray, în vârstă de 48 de ani, a inventat un dispozitiv care ar putea:
* motoriza fiecare autovehicul, camion, tren, avion şi navă;
* încălzi şi răci fiecare casă americană;
* oferi energie electrică nelimitată în sistemul naţional industrial… şi toate acestea fără a polua deloc!”
M-am documentat apoi pe Internet ce s-a întâmplat apoi cu această invenţie şi cu inventatorul ei. Nu prea multe (din păcate, pentru noi). Autorităţile statului i-au pus piedici constante inventatorului. De fapt, povestea începe ceva mai devreme, în anul 1971, atunci când Gray îşi înfiinţează compania EVGRAY Enterprises, LTD., punând la punct un motor de 10 CP (7460 waţi de energie mecanică), ce scotea această energie totală doar dintr-un input de 26,8 waţi. Adică, se câştiga de 278 de ori mai multă energie decât inputul! În 1973, 15 investitori se alătură proiectului, iar compania devine dintr-o societate cu răspundere limitată într-una cu acţionari, purtând numele de EVGRAY Enterprises, Inc. În acelaşi an, Gray a scos prototipul de motor de energie liberă de 100 CP, intitulat EMA4-E2.
 Pe 22 iulie 1974, Biroul de Procuratură din Los Angeles a confiscat toate actele şi documentaţia lui EVGRAY Enterprises, pe un motiv ridicol, acela de încălcare a unor regulamente privind piaţa bursieră de acţiuni. După 2 ani de proces şi hărţuire, Gray a fost amendat, dar, după ce investigaţia s-a terminat, Procuratura nu a mai înapoiat nicio documentaţie lui Gray… de fapt, acesta a fost şi scopul ascuns al acestei anchete: acela de a-i confisca munca inventatorului şi de a-i strica reputaţia.
După acest proces, Gray a rămas fără investitori, aşa că prototipurile sale nu puteau fi puse în valoare fără a avea bani. După ce şi-a schimbat locaţiile de mai multe ori în Statele Unite, şi a încercat (fără succes) să producă în serie motoarele cu energie liberă, la sfârşitul anilor 80 Gray a devenit disperat: el a scris câte o epistolă fiecărui membru al Congresului american, cât şi preşedintelui şi vicepreşedintelui SUA, angajându-se să ofere guvernului SUA toată tehnologia energiei libere. N-a primit nici măcar un singur răspuns! Guvernul SUA nici nu avea nevoie de tehnologia lui Gray, deţinând de zeci de ani “energia liberă” a lui Tesla, dar aceasta este ascunsă omenirii.
În aprilie 1989, un tâlhar neidentificat a pătruns noaptea în locuinţa lui Gray. Inventatorul a coborât jos, luând cu el o puşcă, pentru a vedea cine este. A fost găsit ceva mai târziu mort, pe podeaua locuinţei, de către soţia sa. Se presupune că ar fi făcut un atac de cord, dar cauza morţii n-a fost niciodată cunoscută. Încă un deces suspect al unui om de ştiinţă care ar fi putut schimba soarta omenirii pentru totdeauna, dar care a fost împiedicat să o facă…

 Sursa:           http://www.lovendal.roNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii