LP radio România

26 noiembrie 2011

                                           
 Apocalipsa si Masoneria
     Este unul din numeroasele subiecte din categoria conspiraţiilor mondiale şi daca tot e la moda subiectul cu,, sfârşitul lumii",iată că nici masonii nu au scăpat de conspiraţionistii care afirmă sus si tare că ar deţine teribilul secret despre data Marelui Final! 
   Sunt de părere ca nici măcar masonii nu au habar de acest lucru,chiar dacă ar  fi în posesia unor documente foarte vechi,ele nu sunt altceva decăt nişte informaţii transformate în secrete
speculative, demonstrate mai mult sau mai putin ,,idilic" de argumente si de interpretări ale unor aşa zişi clar-văzători...
  Biblic vorbind nu cred că există un om sau organizaţie secretă,care să ştie cănd va fi acest eveniment planetar.,,Sfârşitul" va venii precum un hoţ si nu atunci cand omenirea va fi pregătită pentru acest eveniment !      
   Unele societăţi secrete si nu neapărat masonice,cărora datorită popularităţii crescute li-se pun în cârcă şi unele neadevăruri,încearcă să se folosească de Apocalipsă pentru a manevra şi manipula politic şi financiar întreaga omenire în interesul propriu şi cu scopuri ascunse publicului larg !

    26.11.2011                               o.c.emilian
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii