LP radio România

26 iunie 2011

Sa fie inceputul sfarsitului ?

 Un asteroid de mari dimensiuni va trece in apropierea Terrei ! Are o dimensiune cuprinsa intre 9 si 40 de metri iar conform specialistilor in eventualitatea atragerii magnetice catre noi ,acesta ar urma sa se dezintegreze in atmosfera !
 Azi asistam pe viu la ce va urma.In primul rand daca dimensiunile asteroidului au fost publice ,mai mici pentru publicul larg,pentru a nu creea panica,iar daca acesta va fi atras de Terra,in cate alte fragmente se va dezintegra,nu ne spune nimeni !
 Sunt pasionat de astronomie,inca din copilarie si pot spune din tot ce am studiat pana acum ,ca acest asteroid poate fi unul ratacit de ,,haita"sa de asteroizi,iar daca este un asteroid rebel,nu-i nici o problema,desi apropierea de planeta este mai mica decat distanta Pamant- Luna si probabilitatea atractiei gravitationale este foarte mare ,pagubele pe care le poate face sunt intr-adevar nesemnificative,dar ce ne facem daca nu este un rebel fugit de haita si este doar anvangarda haitei trimisa in recunoastere !
 Poate fi inceputul sfarsitului sau inceputul unui nou inceput biblic ? Ramane de vazut !
                                                                                       

Un comentariu:

Comentarii