LP radio România

25 octombrie 2010

Scurt istoric despre fenomenul O.Z.N. click aici !!! click aici:inseminata de extraterestri !

Pasionatii acestui fenomen continua sa aduca dovezi inca de la aparitia documentelor scrise,incepand cu texte antice despre tot felul de obiecte luminoase si alte lucruri inexplicabile,prin aparitia lor,unii atribuind conotatii religioase,altii mergand pana acolo afirmand ca multe descrieri biblice sunt de fapt marturii extraterestre !
D.Keyhoe are un articol in ,,Fawcett Publication Inc" in anul 1978 cand este folosit pentru prima oara termenul de ,,farfurie zburatoare" atribuit asa ziselor O.Z.N.-uri.
Disputele legate de existenta extraterestrilor au inceput cu seriozitate in anul 1877 cu prilejul opozitiei planetare din vara acelui an,cand au inceput sa se formuleze primele ipoteze fanteziste sau nu,despre existenta vietii pe alte planete,de catre oamenii de stiinta,luata in colimator fiind planeta Marte cu satelitii sai Phobos si Deimos.
Prezint mai jos cateva fotografii sa le zicem autentice pana la proba contrarie.

Bibliografie:,,Omul si universul" de Mandics Gyorgy editia 1983
 Pot spune ca este prima carte din adolescenta mea care mi-a deschis pofta de cunoastere si interesul pentru enigme mistere si tot ce poate fi inexplicabil !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii