LP radio România

Societati secrete

                 Mai putem discuta despre societati secrete ?


   O intrebare destul de legitima in realitatea vremurilor actuale cand raportandu-ne strict la scumpa noastra Romanie,vedem ,,cu ochiul liber",cum actuala putere manipuleaza mai ales pe cei slabi de inger si nestiutori de carte,cu asa zise haiduceli in sistemul medical care a devenit mai ineficient decat inainte asa cu lipsurile pe care le avea de foarte multa vreme dar bine compensata de medici profesionisti care acum bucura pacientii altor state europene si nu numai! Industria noastra famaceutica cu produse nationale si foarte eficiente este pusa la ,,pamant"si este inlocuita cu produse farmaceutice,foarte scumpe iar unele din ele fara rezultate notabile care sa se ridice la nivelul medicamentelor autohtone,exemplu banalul ,,Polidin"care a ajuns sa lipsesca din famacii si care-l poti obtine pe ,,sub mana" de parca ar fi portocalele din vremea lui Ceausescu,vreme pe care foarte multi romanasi o regreta,chiar si tineretul care-l stie doar din manualul de istorie!


   Putem continua cu sistemul de invatamant care este total,,terminat" prin aglomerarea infomatiilor care ar trebuii sa transforme toti tinerii in geniile romaniei dar care-si desavarsesc studiile intr-o atmosfera tampa si derutanta cu bucuria nedisimulata ca au invatat sa scrie si sa citeasca,iar cei care au reusit sa stapanesca operatiunile de baza ale matematicii sa viseze ca de-a cum poate vor reusii sa vanda la crasma din sat si de ce nu o data ce si-au terminat liceul chiar daca nu au diploma de bacalaoreat,poate vor ajunge primari in comuna sau in orasul lor ca cine stie si-or lua hartia undeva prin Franta,asa ca si tatucul invatamantului romanesc din prezent!

   Mai sunt multe categorii sociale pe care actuala guvernare a indobitocit-o si umilit-o cu o ura fatisa,dar voi incheia cu cei din M.A.I.care au avut curajul sa alunge o javra intrata in ,,cotetul de gaini"uitand ca-i de fapt lup,fie el si lup de mare,care in realitate a ajuns in casa caprei-Romania si-i mananca puii-viitorul Romaniei,si acum a inceput sa platesca polite cu disponibilizari si cine stie ce mai urmeaza!

   Toate aceste lucruri prezentate mai sus,pun intr-o lumina francmasonica ,situatia actuala a Romaniei dar cred ca pana si acestia din urma s-ar simtii jigniti sa fie comparati cu aceasta gasca de vagabonti si tradatori de tara care au ajuns sa conduca destinele Romaniei,votati fiind de cei inculti politic si fara prea multa scoala!

   Prezint mai jos un material care pare sa confirme cele prezentate mai sus iar daca este adevarat sau nu ramane la latitudinea cititorului sa dezbata,dar in mod cert in cel mai scurt timp se va confirma sau infirma acest lucru !

                                                                                                           b.sirius                    

26.10.2011

Stimati tineri colegi recent disponibilizati din MAI … sunteti razbunati!

-         ”Reforma din MAI” continua –
Domnisoarelor, doamnelor si domnilor recent disponibilizati din MAI,
In septembrie 2010, SCMD anunta pe posturile de televiziune ca, in ciuda deficitului de personal, MAI va disponibiliza in 2011-2012, 18.000 de cadre. In decembrie 2010 SCMD anunta disponibilizarea a 19.000 de cadre. In replica, ministrul de Interne ne-a facut nebuni, dar, dupa trantirea in Parlament a legii privind reforma in MAI, disponibilizarile s-au declansat in iunie a.c., cu complicitatea Ministerului de Finante, ospatarul Igas anuntand recent un total de 20.000 de disponibilizati.

Dvs. ati facut parte din primul val. Ati fost tradati de toti sefii dvs., care ar fi trebuit sa va protejeze si sa se impotriveasca asa-zisei reforme. Pentru ca argumente aveau, incepand cu cerinta mai mult decat logica exprimata si de NATO si de UE a separarii Internelor de Administratia Publica. Dar nimeni nu a avut curajul sa se impotriveasca si ati fost insultati, batjocoriti, executati public fara drept de apel, prin asa zise concursuri si atestari pe post. Vine insa si randul fostilor dvs. sefi, pentru ca distrugerea Internelor, a sigurantei cetateanului, implicit a sigurantei nationale, continua, in cadrul unei grandioase si fara precedent opere de tradare.

Spre stiinta dvs. ISU se desfiinteaza complet. Se are in vedere infiintarea de structuri pseudospecializate, de catre primari, cu efective pe care si le pot permite primariile. Cei mai smecheri dintre fostii dvs comandanti se inghesuie deja sa-si faca rapid companii private de pompieri, spre a beneficia de jaful programat cu parcul auto si celelalte dotari ale ISU.

Dupa cum stiti, doua directii ale MAI, Ordine Publica si Rutiera, vor trece tot la primarii, in cadrul politiei locale, gastile mafiote actuale urmand a fi inlocuite de bandele politice sau etnice de spoliere a cetateanului, la dispozitia primarilor implementati sau cumparati de Putere. Operatia presupune un alt val de disponibilizari si, practic, lipsirea cetatenilor Romaniei si de siguranta rutiera si de ordine publica.

Cu disparitia a 2/3 din functii (de la agenti la comisari sefi si chestori) trei directii si anume: Directia Generala Pasapoarte, Directia Evidenta si Administrare a Bazelor de Date, Directia Regim Permise si Inmatriculari, a caror infiintare a costat 28 miliarde lei, se comaseaza in cadrul Directiei Generale de Evidenta Informatizata a Persoanei. Este o directie aducatoare de bani la nesfarsit, drept care nu se stie daca va functiona ca imprastiata pe la prefecturi sau in cadrul Ministerului … Transporturilor, intrucat domnisoara Boagiu vrea sa aduca si ea bani pentru mult iubitul Stapan si partidul sau.

Inspectoratele judetene dispar (alte sute de disponibilizati). Politia Capitalei, ca structura, dispare (1600 disponibilizati). Posturile de politie comunale dispar considerandu-se, spre exemplu, ca in lupta cu hotii, asasinii, violatorii, etc, pentru localitatile Chiajna, Dragomiresti si Domnesti sunt arhisuficienti doar doi agenti proaspat iesiti din scoala.

Politia de frontiera dispare prin tranformare, ca tot nu mai avem frontiere si se plimba ungurul Viktor Orban prin Romania ca prin curtea maica-si!...

Academia de Politie se desfiinteaza, deci adio ofiteri de cariera cu studii superioare, in locul ei infiintandu-se Scoala de Ofiteri de Politie (studii medii).

DGIPI si DGA se comaseaza, noua structura, care presupune doar jumatate din functiile avute de cele doua, ramanand in MAI. Tot in MAI mai raman Jandarmeria diminuata si Politia judiciara diminuata.

In concluzie, Romania devine raiul hotilor si asasinilor, al criminalitatii organizate, astfel transformata in criminalitate de partid si de stat.

Toate cadrele ce urmeaza a fi disponibilizate, de la agent la chestor, vor beneficia de sprijinul SCMD.

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) Mircea DOGARU
                                                                   Societati secrete
Din  vechi timpuri omenirea pentru nevoia de a supravetui s-a organizat din punct de vedere social si teritorial ducandu-si experientele si descoperirile spre modernizarea si confortul propriului grup,societati ,intrand in competitie cu alte grupuri sau societati, astfel ca fiecare a trebuit sa-si protejeze tot ce a acumulat prin infiintarea serviciilor de securitate.Nu este de mirare ca pe fondul celor prezentate mai sus, usor,usor,chiar in cadrul aceleeasi societati,tari,au inceput sa apara tot felul de bresle profesionale,de la mestesugari,constructori,bancheri,la oameni de cultura,militari sau diversi conducatori fiecare incercand imixiuni in interiorul celorlalti.

 Din nevoia de protectie au luat fiinta asa zisele societati secrete cum ar fi ,,Masoneria", ,,Iluminati",etc.,care aduc in ,,sanul" lor diverse categorii de oameni , iar daca au influientat sau nu istoria sau vor influienta viitorul,nu se pot face decat simple sau complexe speculatii ,neputandu-se aduce dovezi concrete asupra acestor societati,intarind in mod paradoxal misterul in jurul lor !
  Conform istoriei oficiale, Francmasoneria a aparut in secolul 16 in Anglia, de unde s-a raspandit mai apoi in intreaga lume. In anul 1877, in urma unor controverse legate de natura lui Dumnezeu, Miscarea Masonica s-a despartit in loje vorbitoare de limba engleza si lojele francofone de pe continent. Francmasonii de orientare aglofila, cer membrilor lor sa creada in Dumnezeu, pe cand in lojile din Europa contienentala nu se impune credinta intr-o anume zeitate.
 Din punctul meu de vedere,un secret este foarte bine aparat daca il stie toata lumea,dar numai ce vrei tu sa se afle!Informatia secreta contine putine cuvinte ,restul este maculatura care inveleste ,,grauntele de aur"!

                                                                                                                  o.c.emilian

 Am descoperit de curand cateva  documentare interesante pe care le puteti viziona mai jos:

           

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii