LP radio România

Apocalipsa

                                                                   Apocalipsa


,,Ferice de cine citeste,si de cei ce asculta cuvintele acestei prorocii,si pazesc lucrurile scrise in ea! Caci vremea este aproape ! "
                                                                        Sfanta Scriptura-Apocalipsa lui Ioan


   Daca vremurile sunt aproape sau nu,cel putin in realitatea imediata,raportandu-ne la infinitatea Dumnezeiasca constatam,cat de marunti suntem ca si fiinte umane,iar numai acest gand ar trebuii sa ne infioare si sa ne intoarca la adevarata credinta,pentru ca vremurile sunt foarte aproape iar sfarsitul dar in acelasi timp un nou inceput va venii precum un hot si depinde de noi cat de pregatiti suntem sa-l asteptam !


                                                                                                                  o.c.emilian


   Incerc sa adun in aceasta pagina tot ce este legat de ,,Sfarsitul Lumii" si sa incercam impreuna sa deslusim cat de aproape este acest eveniment !
   Dupa ultimile descoperiri facute in legatura cu civilizatia Maya se pare ca a mai aparut o data :21 decembrie 2012 dar asa cum ne-am obisnuit ,controversele se tin lant si de 
data asta :


   Institutul de Arheologie din Mexic a recunoscut ieri existenţa celui de-al doilea artefact maiaş pe care este înscripţionat un text ce face referire la data de 21 decembrie 2012. Oficialii mexicani resping, însă, orice teorie care sugerează că maiaşii ar fi prezis că această dată va aduce sfârşitul lumii.
Până acum, majoritatea experţilor cunoşteau o singură inscripţie maiaşă ce făcea referire la această dată, o tabletă de piatră din situl arheologic Tortuguero. Ieri, însă, Institutul Naţional de Antropologie şi Istorie din Mexic a dat publicităţii un comunicat în care se precizează că o altă inscripţie, găsită în situl arheologic Comalcalco, face referire la controversata dată.
Arturo Mendez, purtătorul de cuvânt al instituţiei mexicane, a afirmat că fragmentul de cărămidă ce conţine respectiva inscripţie a fost descoperit acum câţiva ani, fiind studiat intens de specialiştii institutului. Acum, inscripţia este păstrată într-o colecţie privată a institutului, la care publicul nu are acces.
"Cărămida de la Comalcalco", cum este supranumit artefactul, datează de acum 1.300 de ani. Anumite pasaje sunt dificil de citit, însă ultimele simboluri au fost interpretate de cercetători. Astfel, inscripţia se încheie cu fraza "Va coborî din cer". Experţii spun că este cel mai probabil vorba despre Bolon Yokte, un misterios zeu maiaş asociat atât cu războiul, cât şi cu creaţia.
Arheologii spun că poziţia în care a fost găsită cărămida, cu inscripţia spre interiorul zidului, sugerează că maiaşii nu au intenţionat ca mesajul înscris pe ea să fie citit.
Cercetătorii institutului resping teoriile conform cărora data inscripţionată reprezintă momentul de start al apocalipsei. "Gândirea mesianică occidentală a răstălmăcit cosmogonia civilizaţiilor străvechi, precum civilizaţia Maya", anunţă comunicatul Institutului.
Experţii institutului afirmă că maiaşii considerau că timpul parcurge o serie de cicluri care încep şi se termină cu regularitate, fără a crede că finalul unui ciclu are consecinţe apocaliptice.
Deoarece zvonurile care sugerează că maiaşii ar fi prezis un eveniment apocaliptic în 2012 continuă să circule pe Internet, institutul va organiza săptămâna viitoare o întrunire a celor mai importanţi 60 de experţi în cultura Maya, pentru a "limpezi incertitudinile care există referitor la calendarul maiaş". Evenimentul va avea loc la Palenque, un important sit arheologic din Mexic.
Comentati acest video clip :

                                                                                                              25.11.2011
                                                                                                                                                           

Teoria conspiratiei, NASA, planeta Nibiru, 2012, complot, apocalipsa, sfarsitul lumii, apocalipsa 2012, moarte, catastrofa, despre apocalipsa, panica

Teoria conspiratiei, NASA, planeta Nibiru, 2012, complot, apocalipsa, sfarsitul lumii, apocalipsa 2012, moarte, catastrofa, despre apocalipsa, panica
Exista un complot pentru a nu salva Terra de Apocalipsa din 2012? Ascunde NASA dovezile existentei planetei Nibiru? DESCOPERA.ro va prezinta pozitia oficiala a Agentiei Spatiale a Statelor Unite in aceasta spinoasa chestiune dezbatuta in aceste zile de adeptii teoriei conspiratiei, fanatici religiosi si oameni creduli.


Numai legat de presupusa existenta a planetei Nibiru (si felurite alinieri si inversari ale polurilor magnetice ale Terrei), David Morrison, Senior Scientist la Institutul de Astrobiologie din cadrul NASA (NAI), primeste in ultima vreme peste 20 de mailuri pe saptamana. Este clar ca se pot face bani pe seama interesului pe care oamenii il au fata de "iminenta" Apocalipsa, cea "programata" sa aiba loc in 2012, considera astrobiologul, convins ca buna parte din aceasta "isterie" de proportii planetare a fost in ultimele luni copios alimentata si de campania publicitara a filmului catastrofico-stiintifico-fantastic "2012".

Citeste mai mult aici : www.inventatori.ro

                        Sursa: inventatori.ro

                                                                          26.11.2011
                                                                                                                                                         


                                             Apocalipsa si Masoneria   Este unul din numeroasele subiecte din categoria conspiratiilor mondiale si daca tot e la moda subiectul cu,, sfarsitul lumii",iata ca nici Francmasoneria nu a scapat de conspiratonistii care afirma sus si tare ca francmasonii ar detine teribilul secret despre data Marelui Final !
   Sunt de parere ca nici macar francmasonii nu au habar de acest lucru,exitand totusi probabilitatea detinerii unor secrete
speculative demonstrate mai mult sau mai putin ,,idilic" de argumente si de interpretari ale unor documente foarte vechi !
   Ma repet cu afirmatia ca ,,Sfarsitul Lumii"
 se va petrece atunci cand ne vom astepta mai putin, si nu atunci cand omenirea va fi pregatita pentru acest eveniment ! Consideratia mea legata de acest subiect este ca unele societati secrete si nu neaparat Francmasoneria,careia personal cred ca datorita popularitatii crescute i-se pun in carca si unele neadevaruri,incearca sa se foloseasca de Apocalipsa pentru a manevra si manipula politic si financiar intreaga omenire in interesul propriu si cu scopuri ascunse publicului larg !


    26.11.2011                               o.c.emilian


  Mai multe filmulete despre acest subiect :
                                                                                                                                                                   Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii