31 ianuarie 2014

Se încearcă din nou cenzurarea internetului !

   Nu este o glumă sau o încercare de a aduce rating acestui blog ! Este o realitate şi trebuie tratată cu toată seriozitatea  ! Puneţi şi voi umărul la dejucarea planurilor francmasonice de a controla fiecare om de pe planetă prin intermediul internetului care în curând nu va mai fi aşa cum îl ştim azi.Au mai încercat asta,amintiţi-vă de ACTA...
    Dacă cele scrise mai jos vă vor convinge,nu mai staţi pe gânduri şi semnaţi petiţia.Stă în puterea noastră !

                                               Black Sirius

Dragi prieteni,



SUA și UE sunt pe cale să ofere marilor corporații dreptul de a controla tot ceea ce vedem pe Internet. Este sfârșitul Internetului așa cum îl știm. Susținătorii libertății de exprimare și companiile online luptă pentru drepturile utilizatorilor. Dă click mai jos pentru a te alătura celei mai mari petiții pentru un Internet liber și democratic:

semneaza petitia
Cei mai bogați oameni de pe planetă - adică 1% din întreaga populație - ar putea controla tot ceea ce vedem pe Internet, pentru totdeauna. Este sfârșitul Internetului așa cum îl știm și un act de distrugere a spațiului democratic de informare conceput de fondatorii săi.     

Comunitatea noastră a reușit să construiască foarte mult în acest spațiu democratic, folosind Internetul pentru a lupta împotriva corupției, a salva vieți și a oferi ajutor țărilor aflate în criză. Dar SUA și UE sunt pe cale să ofere celor mai bogate corporații avantajul unei viteze optime de vizualizare a paginilor lor, încetinind viteza de conectare sau cerând o taxă suplimentară pentru toate celelalte site-uri. Am putea pierde posibilitatea de a arăta lumii întregi imagini filmate de cetățenii-jurnaliști din Siria sau de a lansa campanii pentru salvarea planetei!

De ambele părți ale Atlanticului se iau acum decizii importante. Dar specialiștii în inovație tehnologică, susținătorii libertății de exprimare și cele mai bune companii online luptă pentru drepturile utilizatorilor. Dacă milioane dintre noi li se vor alătura acum, putem crea cel mai răsunător apel pentru un Internet liber și democratic din toate timpurile. Semnează și trimite vestea mai departe:

http://www.avaaz.org/ro/internet_apocalypse_pa_eu/?bZzvgdb&v=34970

Până acum, îmbunătățirea Internetului ne-a adus beneficii tuturor: dacă Fox News, postul de știri ultraconservator al lui Rupert Murdoch, găsea o cale de a își prezenta mai rapid conținutul video, aceeași opțiune stătea și la dispoziția presei independente care prezintă realitatea de la fața locului din Ucraina, Siria sau Palestina. Politicienii au numit acest fenomen ”neutralitatea Internetului”, iar în SUA au existat chiar legi pentru protejarea ei, până când un tribunal le-a anulat. Acum, Parlamentul European amenință să adopte o legislație care dă furnizorilor de servicii Internet puterea de a diviza rețeaua și de a controla ceea ce vedem prin încetinirea vitezei de conectare sau instituirea unei taxe pentru acces optim la site-urile care nu plătesc pentru vizualizare rapidă. 

Dar dacă ne unim forțele, îi putem încă opri! Săptămâna aceasta, vom prezenta petiția noastră globală în cadrul dezbaterii publice pe tema reintroducerii măsurilor de protejare a Internetului din SUA. Apoi, vom activa o echipă puternică de lobby având ca țintă Parlamentul European, pentru a ne asigura că toți membrii săi vor asculta vocea cetățenilor. Acesta este primul pas necesar pentru a câștiga aceste bătălii importante pe parcursul următoarelor luni.  

Furnizorii de Internet ca Verizon și Vodafone fac un lobby intens pentru un Internet al celor bogați. Iar în lipsa unui protest masiv din partea cetățenilor, au șanse mari să câștige, punând în pericol întreaga noastră comunitate.Majoritatea serverelor sunt localizate în SUA și UE, deci acest plan ne afectează pe toți. Nu avem timp de pierdut! Dă click mai jos și semnează petiția urgentă:

http://www.avaaz.org/ro/internet_apocalypse_pa_eu/?bZzvgdb&v=34970

Când comunitatea noastră număra mai puțin de jumătate din membrii pe care îi are acum, am protestat și am ajutat la oprirea acordului ACTA și a legilor de cenzurare a Internetului SOPA/PIPA. Astăzi, suntem mai puternici ca niciodată. Haideți să ne unim forțele pentru a ne asigura că ceea ce ne unește pe toți va rămâne accesibil tuturor.

Cu speranță,

Pascal, Emma, Dalia, Luis, Emilie, Luca, Sayeeda și întreaga echipă Avaaz
 
                                               

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariu